banner
Radimpex Forum Download Početna stranaKontaktTowerArmcadMetal StudioNorma Base
ensrru
Radimpex

Tower je program za sveobuhvatnu analizu uticaja u ravanskim i prostornim konstrukcijama. Obezbeđujući snažne alate koji su automatizovani, integrisani, sveobuhvatni i intuitivni, ovaj program omogućava inženjerima povećanje brzine i kvaliteta projektovanja. Verzija 8 je visoko-profesionalan alat visokih performansi, zasnovan na višegodišnjem iskustvu i najnovijim saznanjima ekipe eksperata, inženjera i vrhunskih programera.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex

ArmCAD je program, koji integrisan u AutoCAD i BricsCAD, pomaže u pravljenju visokokvalitetnih profesionalnih crteža detalja armiranja. Program ArmCAD 6 korisnika oslobađa najnapornijeg dela posla - razvrstavanja, pozicioniranja, obeležavanja, brojanja, oblikovanja, sidrenja, kontrole grešaka. I sve to uz automatsko ažuriranje svih naknadnih izmena. U svakom trenutku, program omogućava automatsko generisanje specifikacije armature.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex

Metal Studio je savremeni alat za izradu visokoprofesionalnih crteža metalnih konstrukcija i radi na platformi AutoCAD-a.
Program Metal Studio omogućava kreiranje kvalitetne projektne dokumentacije uključujući kompletnu i detaljnu specifikaciju i rekapitulaciju.
Velika lakoća, jednostavnost i brzina u radu, velika funkcionalnost i fleksibilnost, uspešno su spojeni u programu Metal Studio.
Visoki stepen integracije sa programom AutoCAD omogućava da se kompleksni entiteti napravljeni programom Metal Studio ponašaju kao standardni entiteti AutoCAD-a.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex

NormaBase je program namenjen projektantima, izvođačima, inženjering firmama i investitorima. Program služi za izradu predmera, predračuna, tendera, situacija, vođenje građevinske knjige, kalkulaciju i analizu cena. Pored primene u visokogradnji i niskogradnji, program ima primenu i u instalaterskim radovima - vodovodu, kanalizaciji, elektro i mašinskim instalacijama. Laka izmena sadržaja postojećih kao i lako kreiranje potpuno novih baza podataka , daje ovom programu veoma široku primenu. Ovo je potpuno nov program i nasleđuje NormaBase Plus i donosi veliki napredak u funkcionalnosti, performansama, upotrebljivosti i sigurnosti podataka. Među ostale mnogobrojne prednosti programa ubrajaju se još i jednostavno formiranje izveštaja i velika sloboda u pripremi za štampu.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex Software Novosti

09.07.2020. | Tower

Radimpex news Objavljen je Tower 8 Build 8255 i možete ga preuzeti sa stranice Download»

Ovo je servisni Build i sadrži zaobilazak problema koji se javio na računarima sa operativnim sistemom Windows 10 Version 2004 (Update iz Maja 2020) a koji se odnosio na zaglavljivanje programa u nekim komandama za generisanje izveštaja. Detaljnije

06.07.2020. | Tower

Radimpex news Objavljen je Tower 7 Build 7665 i možete ga preuzeti sa stranice Download»

Ovo je servisni Build i sadrži zaobilazak problema koji se javio na računarima sa operativnim sistemom Windows 10 Version 2004 (Update iz Maja 2020) a koji se odnosio na zaglavljivanje programa u nekim komandama za generisanje izveštaja. Detaljnije

13.05.2020. | NormaBase

Radimpex news Objavljena je nova verzija programa NormaBase 4Pro - Build 4116 i možete je preuzeti sa stranice Download»

Najvažnije novine odnose se na izvoz svih preostalih izveštaja analize cena (detaljna, sinteticka i norme po pozicijama) kao i situacija, rekapitulacija situacija i gradjevinske kljuge u Excel (XLS format) i ažuriranje modula za pravljenje Dokaznice i podrška za AutoCAD 2018-2021 i BricsCAD v18-v20.
Osim ovih novina, ovaj Build sadrži i par manjih ispravki grešaka.

10.04.2020. | Metal Studio

Radimpex news Objavljena je verzija programa Metal Studio kompatibilna sa AutoCAD-om 2021 i možete je preuzeti sa stranice Download»

Oznaka nove verzje je "A21" i raspoloživa je samo u 64-bitnoj varijanti.

08.04.2020. | ArmCAD

Radimpex news Objavljena je verzija programa ArmCAD 6 kompatibilna sa AutoCAD-om 2021 i možete je preuzeti sa stranice Download»

Oznaka nove verzje je "A21" i raspoloziva je samo u 64-bitnoj varijanti.

16.03.2020. | Radimpex

Objavili smo uputstvo za omogućavanje rada na daljinu korsnicima mrežnih licenci

Uputstvo se nalazi na našem forumu, u odeljku "Novosti i obaveštenja"

20.02.2020. | Tower

Radimpex news Objavljen je Tower 8.2 (Build 8252) i možete ga preuzeti sa stranice Download»

Najznačajnije novine koje donosi ova nova verzija su: uvođenje novog propisa za dimenzionisanje betona SRPS 1992-1-1 i značajno ubrzanje orbita u renderu 3D pogleda i poboljšanje responsivnosti orbita i zuma i u 2D i 3D prozorima... Detaljnije

13.02.2020. | Tower

Radimpex news Objavljen je Tower 7 Build 7662 i možete ga preuzeti sa stranice Download»

Ovaj Build, osim nekoliko manjih ispravki, sadrži i mogućnost da se u EC2 EN baziranim propisima zadaje koeficijenta αcc – koeficijent za uzimanje u obzir dugotrajnih efekata na čvrstoću betona... Detaljnije

 

O nama

RADIMPEX je kompanija koja je osnovana 1989. godine, i od tada se isključivo bavi razvojem softvera u oblasti građevinarstva. Orijentacija firme je pored pravljenja novih programa i usavršavanje postojećih kako bi se stalno pratili novi zahtevi u oblasti kompjuterskih programa. Baveći se niz godina ovim problemom, naši programi za projektovanje konstrukcija, postali su među najboljima u svetu. U bogatoj referenc listi naših korisnika, nalaze se Građevinski fakulteti, naučno istraživački instituti, kao i mnoge ugledne kompanije koje su pomoću naših programa projektovale i izvele mnoge velike i važne objekte širom sveta.


YouTubeChannel

Users

Newsletter