banner
Radimpex Forum Download Početna stranaKontaktTowerArmcadMetal StudioNorma Base
ensrru
Radimpex

Tower je program za sveobuhvatnu analizu uticaja u ravanskim i prostornim konstrukcijama. Obezbeđujući snažne alate koji su automatizovani, integrisani, sveobuhvatni i intuitivni, ovaj program omogućava inženjerima povećanje brzine i kvaliteta projektovanja. Verzija 8 je visoko-profesionalan alat visokih performansi, zasnovan na višegodišnjem iskustvu i najnovijim saznanjima ekipe eksperata, inženjera i vrhunskih programera.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex

ArmCAD je program, koji integrisan u AutoCAD i BricsCAD, pomaže u pravljenju visokokvalitetnih profesionalnih crteža detalja armiranja. Program ArmCAD 6 korisnika oslobađa najnapornijeg dela posla - razvrstavanja, pozicioniranja, obeležavanja, brojanja, oblikovanja, sidrenja, kontrole grešaka. I sve to uz automatsko ažuriranje svih naknadnih izmena. U svakom trenutku, program omogućava automatsko generisanje specifikacije armature.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex

Metal Studio je savremeni alat za izradu visokoprofesionalnih crteža metalnih konstrukcija i radi na platformi AutoCAD-a.
Program Metal Studio omogućava kreiranje kvalitetne projektne dokumentacije uključujući kompletnu i detaljnu specifikaciju i rekapitulaciju.
Velika lakoća, jednostavnost i brzina u radu, velika funkcionalnost i fleksibilnost, uspešno su spojeni u programu Metal Studio.
Visoki stepen integracije sa programom AutoCAD omogućava da se kompleksni entiteti napravljeni programom Metal Studio ponašaju kao standardni entiteti AutoCAD-a.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex

NormaBase je program namenjen projektantima, izvođačima, inženjering firmama i investitorima. Program služi za izradu predmera, predračuna, tendera, situacija, vođenje građevinske knjige, kalkulaciju i analizu cena. Pored primene u visokogradnji i niskogradnji, program ima primenu i u instalaterskim radovima - vodovodu, kanalizaciji, elektro i mašinskim instalacijama. Laka izmena sadržaja postojećih kao i lako kreiranje potpuno novih baza podataka , daje ovom programu veoma široku primenu. Ovo je potpuno nov program i nasleđuje NormaBase Plus i donosi veliki napredak u funkcionalnosti, performansama, upotrebljivosti i sigurnosti podataka. Među ostale mnogobrojne prednosti programa ubrajaju se još i jednostavno formiranje izveštaja i velika sloboda u pripremi za štampu.

bull Saznajte više »

bull Pogledajte vesti »

Radimpex Software Novosti

25.06.2019. | Tower

Radimpex news Objavljen je Tower 7 Build 7656 i možete ga preuzeti sa stranice Download»

Ovaj Build sadrži nekoliko ispravki i manjih unapređenja od kojih se najvažnije odnose na dimenzionisanje niza zidova sa proračunskom anvelopom sila, unapređenje postupka instalacije, povećanje maksimalnog broja kombinacija opterećenja... Detaljnije

12.06.2019. | ArmCAD

Radimpex news Objavljena je nova verzija programa ArmCAD 6 - Build 6321 i možete je preuzeti sa stranice Download»

Ovaj Build sadrži nekoliko manjih ispravki i unapređenja koji se odnose na plan sečenja šipki, plan sečenja mreža i instalaciju.

17.05.2019. | Metal Studio

Radimpex news Objavljena je verzija programa Metal Studio kompatibilna sa AutoCAD-om 2020 i možete je preuzeti sa stranice Download»

Postojeća grana sa oznakom "A19" od sada podržava i AutoCAD 2019 i AutoCAD 2020.

16.05.2019. | ArmCAD

Radimpex news Objavljena je verzija programa ArmCAD 6 kompatibilna sa AutoCAD-om 2020.

Postojeća grana sa oznakom "A19" od sada podržava i AutoCAD 2019 i AutoCAD 2020.

09.04.2019. | Tower

Radimpex news Objavljen je Tower 8.1 (Build 8123) koji sadrži nekoliko većih unapređenja programa Tower 8 i možete ga preuzeti sa stranice Download»

Najznačajnije novine koje donosi nova verzija su: optimizacija izbora preseka pri dimenzionisanju čelika, dimenzionisanje reduktora, brza instalacija, predmer potrebne i usvojene armature, mogućnost sortiranja blokova u izveštaju, i još mnogo drugih... Detaljnije

08.04.2019. | Radimpex

Radimpex news 45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE,
17. - 20. April 2019.

Pozivamo Vas da nas posetite na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE - South-East Europe Belgrade Building Expo, koji se održava od 17. do 20. Aprila 2019..
Kao i obično, mi se nalazimo u Hali 1, parter Bulevar, štand broj 1302 - prvi štand sa desne strane od ulaza iz hale 5. Naše ovogodišnje prisustvo na sajmu posvetićemo programu Tower 8 i prikazu novina koje donosi njegov prvi veliki update - verzija 8.1.
Povodom održavanja sajma građevinarstva, u toku meseca Aprila odobravamo specijalni popust od 10% na sve kupljene programe i nadogradnje.

04.03.2019. | ArmCAD

Radimpex news Objavljena je nova verzija programa ArmCAD 6 - Build 6318 i možete je preuzeti sa stranice Download»

Od ovog Build-a program ArmCAD 6 može raditi i pod BricsCAD-om v19.
Ovaj Build sadrži nekoliko manjih ispravki a format fajla nije menjan u odnosu na prethodni Build.

07.11.2018. | Tower

Radimpex news Objavljena je Verzija 8 programa Tower
(Build 8050)

Nova verzija predstavlja značajno unapređenje programa Tower 7 i nastala je na osnovu zahteva i potreba njegovih mnogobrojnih korisnika.
Objavljena je i besplatna funkcionalna DEMO verzija programa Tower 8, a za korisnike programa Tower 7 pripremljeno je i specijalno uputstvo (videti Download stranicu) koje isključivo obrađuje nove mogućnosti i razlike programa Tower 8. Detaljnije

 

O nama

RADIMPEX je kompanija koja je osnovana 1989. godine, i od tada se isključivo bavi razvojem softvera u oblasti građevinarstva. Orijentacija firme je pored pravljenja novih programa i usavršavanje postojećih kako bi se stalno pratili novi zahtevi u oblasti kompjuterskih programa. Baveći se niz godina ovim problemom, naši programi za projektovanje konstrukcija, postali su među najboljima u svetu. U bogatoj referenc listi naših korisnika, nalaze se Građevinski fakulteti, naučno istraživački instituti, kao i mnoge ugledne kompanije koje su pomoću naših programa projektovale i izvele mnoge velike i važne objekte širom sveta.


YouTubeChannel

Users

Newsletter